IMA LI TKO ŠANSE PROTIV SALAHA? EA Sports otvorio glasanje za najboljeg igrača Premiershipa

Foto: Getty Images/Guliver Image

EA Sports je otvorio javno glasanje za najboljeg igrača Premiershipa. Ponuđeno je šest igrača, a jedino je pitanje može li itko dobiti više glasova ljubitelja nogometa od fenomenalnog Mohameda Salaha, jednog od najboljih nogometaša današnjice. Pobjednik će uz nagradu dobiti novu karticu u FIFA-i 18, i to sa značajno boljim ocjenama. 
 
>>Pogledajte najbolju momčad Premiershipa u FIFA-i, predvodi je nevjerojatni Salah
 
Prema EA Sportsu šest je nogometaša u konkurenciji za nagradu najboljeg igrača Premiershipa. Uz Mohameda Salaha na popisu su još Kevin De Bruyne s ponajboljom sezonom u karijeri za Manchester City koji je osigurao naslov prvaka. Najbolji golman lige David De Gea također je na popisu, kao i prvi strijelac Tottenhama Harry Kane, koji je zbog nevjerojatnog učinka Salaha pomalo pao u drugi plan. Raheem Sterling drugi je igrač Cityja na popisu, a najveće iznenađenje, ali potpuno zasluženo, branič je Burnleyja James Tarkowski, jedan od najzaslužnijih što je njegov klub na ljestvici na visokom sedmom mjestu.
 
 
Foto: Premierleague/Instagram
 
Glavni favorit je, naravno, Mo Salah, koji u FIFA-i 18 ima već devet specijalnih kartica, uključujući i onu za nagradu za najboljeg igrača u sezoni 2017./18. u izboru Udruženja nogometnih igrača. Salah je tako postao drugi najbolji nogometaš u popularnoj nogometnoj igri, a ispred njega je samo nedostižni Cristiano Ronaldo. Kako je Salah zaludio cijeli nogometni svijet, teško je za očekivati da će netko drugi dobiti više glasova obožavatelja. 
 
>>Salah za sezonu iz snova nagrađen bolesnim ocjenama u FIFA-i
 
Zanimljivo je da James Tarkowski, iako je na listi najboljih igrača Premiershipa, još nije dobio posebnu karticu. Na posljednjoj tako ima ukupnu ocjenu 78, dok ostali igrači u konkurenciji imaju značajno više ocjene. Glasanje je otvoreno za sve, a svoj glas možete ostaviti na službenoj stranici EA Sportsa

Pročitajte više