"Imam dojam da Dinamo i PAOK igraju u Izraelu. Ne pretjerujem, to je činjenica"

Ilustracija / Foto: Josip Regovic/PIXSELL

DINAMO i PAOK od 21 sat na Maksimiru igraju prvu utakmicu osmine finala Konferencijske lige. Obje utakmice nokaut-faze između ovih klubova bit će odigrane bez prisustva gostujućih navijača.

Podsjetimo, UEFA je navijačima PAOK-a zabranila dolazak u Zagreb zbog prijašnjih incidenata i onoga što se dogodilo između Bad Blue Boysa i fanova AEK-a u ljetnim kvalifikacijama za Ligu prvaka, kada je u neredima ubijen navijač Michalis Katsouris (29). UEFA je zbog toga ranije već kaznila Dinamo te njegovim navijačima do kraja sezone zabranila odlazak na sve gostujuće utakmice europskih natjecanja. 

Grčki novinar: Imam dojam da se utakmica igra par kilometara od ukrajinsko-ruske granice

Grčki novinar George Zairis za tamošnji Metrosport najavio je utakmicu u Zagrebu. Istaknuo je kako je PAOK do ove faze Konferencijske lige stigao bez poraza te kao pobjednik skupine G, u kojoj su također bili Eintracht Frankfurt, Aberdeen i HJK. Među ostalim, smatra kako će igrači PAOK-a "pogriješiti ako će u utakmicu ući s mišlju da imaju priliku za popravak u uzvratu u Solunu".

"PAOK danas igra protiv dobre momčadi i na užarenom terenu. S ovim mjerama sigurnosti koje su Hrvati poduzeli, i dobro da jesu, imam dojam da se utakmica igra par kilometara od ukrajinsko-ruske granice ili negdje u Izraelu. Ne pretjerujem, to je činjenica. Dinamo zna da mora pobijediti kako bi imao šansu za prolazak uoči uzvrata na ispunjenom stadionu Toumba", napisao je Zairis.

Pročitajte više