Ime pjevačke legende uvršteno u Hajdukov park. Pjevao je pjesme ljubavi prema klubu

Foto: Naš Hajduk

IME legendarnog šibenskog pjevača Arsena Dedića naći će se u Hajdukovom parku Za sva vrimena, podno poljudskih tribina, u kojem se nalaze imena svih onih koji su za otkup Hajdukovih dionica s ciljem navijačkog vlasništva nad klubom uplatili barem 1000 eura ili je to netko drugi učinio u njihovo ime.

"Ulazimo u blagdansko razdoblje i želimo da ono bude posebno i ove godine, kao što je poseban i član kojeg je navijački park upravo dobio. Radi se o velikom umjetniku Arsenu Dediću za čije je ime u parku Društvo prijatelja Hajduka Zagreb doniralo 1000,00 eura. Arsen je za života bio član Hajduka s bazom članstva u DPH Zagrebu, što je volio i isticati u brojnim prilikama", poručili su iz Našeg Hajduka. 

Besplatno pjevao za Hajdukove navijače

Arsen Dedić bio je navijač Hajduka tijekom cijelog života, a u dubokoj starosti podržavao je projekt Našeg Hajduka i članski model upravljanja klubom. Često je besplatno nastupao na Bilim noćima, a Hajduk je i dio njegovog bogatog opusa.

Davne 1967. pjesma u njegovoj izvedbi Čovjek od soli i duet s Vicom Vukovom na pjesmi I dâ bi ruku ja u vatru stavit bili su dio albuma Naprid, Bili, od čije su prodaje prikupljana sredstva za izgradnju stadiona Stari plac.

Pročitajte više