Incident uoči početka susreta Slaven - Galatasaray: Zamalo fizički obračun Jurčića i gostujućeg igrača

U KOPRIVNICI se čini se neće igrati mirna utakmica. Naime, još na početku zagrijavanja došlo je prvo do verbalnog sukoba, a zatim i do naguravanja između trenera domaćih Slaven Belupa i jednog igrača Galatasaraya. Do incidenta je došlo zbog odabira strana na kojima se momčadi zagrijavaju.

Osim Jurčića i Glatasarayevog igrača, u sukobu su sudjelovali i igrači obiju momčadi, koji su se također počeli naguravati. Sve to jamči kako večeras slijedi prava bitka u Koprivnici.

Live tekstualni prijenos susreta moći ćete pratiti na adresi  od 18.30 sati.

Naime, igrači Slavena se uvijek zagrijavaju na lijevoj strani, no momčad Galatasaraya koja je izašla prva na teren pozicionirala se baš na tu stranu. Slaven Belupo nakon izlaska također je otišao na lijevu stranu, pa je došlo do neugodne situacije jer su se obje momčadi zagrijavale na istoj strani.

Igrači Galatasaraya zatim su bili zamoljeni da se idu zagrijavati na drugu stranu, no oglušili su se o to. Zbog toga je prvo došlo do verbalnog sukoba trenera Jurčića s igračima Galatasaraya, a zatim skoro i do fizičkog sukoba Jurčića s jednim igračem. Naime, Jurčić i gostujući igrač počeli su se naguravati, a fizički obračun spriječili su delegati i uprave klubove.

Nakon svega, Galatasaray se nastavio zagrijavati na desnoj strani, prepustivši lijevu domaćim igračima.

Pročitajte više