Inter plače za Kovačićem: "U njega se morate zaljubiti. Htjeli smo ga nazad..."

Foto: EPA-EFE

U VELIKOM intervju za SKY Interov sportski direktor Piero Ausilio potpuno je otvorio dušu i analizirao svoj rad u klubu. Dotaknuo se transfera Matea Kovačića iz Dinama 2013. za 15 milijuna eura.

"On je jedan od onih nogometnih talenata u koje se bespomoćno zaljubite. Svi ga vole. Razmišljali smo o tome da ga vratimo iz Real Madrida, ali ništa se konkretno nije dogodilo. Uvjeti za dogovor jednostavno nisu postojali pa nismo ni imali formalnu ponudu za njega", rekao je Ausilio pa dodao:

"Rekavši to, u budućnosti nećemo isključiti mogućnost rada s igračem poput njega".

Ausilio najviše žali za prodajom Coutinha u Liverpool za 13 milijuna eura koji se kasnije prodao u Barcelonu za 130 milijuna eura. 

"Zadržali bi ga idućih 20 godina, ali on nije igrao... Svakih šest mjeseci je tražio da više igra i morali smo ga pustiti negdje gdje će igrati."

Pored Coutinha, spomenuo je i današnju desetku Juventusa, Paula Dybalu.

"Naša ponuda bila je lošija od Juventusove, oni su mu ponudili igranje u Ligi prvaka. Mi smo htjeli upariti njega i Dybalu kao intrigantan tandem", završio je.

Kovačić je od ove sezone na posudbi u Chelseaju iz Real Madrida i kako je priznao, volio bi tamo ostati duže od jedne sezone.

Pročitajte više