Intervju o kojem bruji Francuska: "Bio je svjetski i europski prvak samo zato što je jedini znao koliko Zidane ima stidnih dlačica"

Foto: Guliver Image/Getty Images

SVI francuski sportski mediji ovih dana bruje o kontroverznom intervjuu koji je bivši francuski reprezentativac te igrač Marseillea Patrice Evra dao svom nekadašnjem reprezentativnom kolegi, a danas stručnom komentatoru SFR-a Williamu Gallasu.
 
Još od 1998., kad je Francuska osvojila naslov svjetskog prvaka, mnogi stručnjaci su tvrdili da Christophe Dugarry nije zaslužio mjesto u momčadi koja je najprije osvojila svjetski, a odmah potom i europski naslov. Tada se tvrdilo da je Dugarry favoriziran jer je imao odličan odnos sa Zidaneom, s kojim je igrao u Bordeauxu, s kojim su došli 1996. došli do finala kupa Uefe.
 

Nakon zajedničke avanture u Bordeauxu, Zizou i Dugarry otišli su svatko na svoju stranu. Francuski Alžirac u međuvremenu je postao jedan od najvećih svih vremena, ali ni Christophe se ne može potužiti da je imao lošu karijeru. Milan, Barcelona i Marseille samo su neki od klubova za koje je igrao dok 2005. u Kataru nije konačno okončao karijeru.
 
Danas je Dugarry stručni TV komentator, a nekoliko puta negativno intoniranim komentarima obrušio se na Evru, kojeg kritizira od prvog dana otkako se ovaj u siječnju vratio u Francusku.
 
Evra nije zaboravio što je Dugarry pričao o njemu i razgovor s Gallasom iskoristio je za obračun s bivšim francuskim napadačem.
 
"Brat mi je rekao: 'Moraš se pobrinuti za Duariga. On radi s tobom, taj Duarig, znaš o kome govorim, ali nemoj mu izgovoriti ime", rekao je Evra, pa prstom usmjerio prema kameri dodao:
"Shvatit ćete..."
 
Gallas se cijelo vrijeme pravio da nema pojma o kome Evra priča, tko je taj stanoviti Duarig, no Evra u nastavku razgovora nije ostavio ni tračak sumnje o kome se zapravo radi.
 
"Ako Duarig ima problem sa mnom, neka dođe u Marseille. Razgovarat ćemo, bez brige. Poštujem ga, svjetski je i europski prvak, ali mislim da je jedina osoba na svijetu koja točno zna koliko Zidane ima stidnih dlačica na obiteljskom nakitu.''
 

Pročitajte više