fa kup

Invazija navijača drugoligaša na Old Trafford. Gladni i žedni slavili senzaciju

Foto: Twitter

MIDDLESBROUGH je sinoć u šesnaestini finala FA kupa izbacio Manchester United na Old Traffordu nakon boljeg izvođenja penala. Nakon što je Ronaldo promašio kazneni udarac u 20. minuti, United je poveo pet minuta kasnije golom Sancha, da bi gosti izjednačili preko Crooksa u 64. minuti.

United je dominirao, ali je sedmoplasirana momčad Championshipa izdržala i odvela susret u raspucavanje. Nevjerojatni gosti zabili su osam penala zaredom, United sedam, ali je mladi Elanga u osmoj seriji promašio i Middlesbrough je prošao u četvrtfinale.

Boro je na 180 kilometara udaljeni Old Trafford dopratilo čak 9500 navijača koji su poludjeli od sreće nakon što je Elanga poslao loptu visoko preko grede. Navijači Middlesbrougha napravili su pravu invaziju na Old Trafford i čitavu utakmicu su glasno bodrili svoju momčad koja će se do kraja sezone boriti za ulazak u play-off Championshipa.

No, dobro raspoloženi gostujući navijači, kao ni domaći, u poluvremenu nisu mogli ništa pojesti i popiti. Naime, spiker na stadionu je pred kraj prvog poluvremena objavio da zbog tehničkih poteškoća ne rade punktovi za prodaju hrane i pića pa su gostujući navijači nakon puta do Manchestera gladni i žedni slavili sa svojim igračima.

Pročitajte više