FOTO Invazija novinara na ljutitog Mourinha: "Hvala vam što ste mi dopustili da prošetam po vašem gradu"

Foto: Index

JOSE MOURINHO je u Zagrebu. Trener Manchester Uniteda u društvu Predraga Mijatovića, slavnog Crnogorca i realovca, boravi u zagrebačkoj Esplanadi. Zajedno rade na mogućem transferu Ivana Perišića iz Intera na Old Trafford.
 
> MOURINHO I MIJATOVIĆ U ESPLANADI Zanimljiv im je još jedan Hrvat?
 
> ENGLEZI OBJAVILI SENZACIJU Mourinho je sletio u Zagreb! Osobno je došao po reprezentativca Hrvatske
 
 
Kontroverzni je Portugalac želio malo prošetati na suncu i svježem zraku, no čim je izašao ispred hotela novinari su ga doslovce stjerali u kut. Jose se s mobitelom u ruci samo sarkastično ''zahvalio'' novinarima rekavši im:
 
''Hvala što ste mi dopustili da prošetam po gradu''.
 
Nakon toga se ljutito vratio u hotel.
 
 
 
Čovjek koji posreduje u pregovorima je Peđa Mijatović koji je nakon odlaska s mjesta sportskog direktora Reala 2009. godine nastavio s menadžerskim poslom te u duetu s Vladom Lemićem, srpskim menadžerom i prijateljem, drma prostorom bivše Jugoslavije. Oni su zaslužni i za transfer Luke Modrića u Real Madrid.
 
Inter će teško zadržati 28-godišnjeg Perišića, koji je eksplodirao na SP-u 2014. godine u Brazilu i procjenjuje se kao jedna od najpoželjnijih transfer meta ovog ljeta. Mogući transfer u United Englezi procjenjuju na 40-ak milijuna eura.

Sastanak u Zagrebu 
 
Perišić zbog kartona nema pravo nastupa na večerašnjoj utakmici (20:45), ali izbornik Ante Čačić uvrstio ga je na popis igrača. 
 
Svestrani ofenzivac može pokriti pozicije na oba krila, ulogu drugog napadača ili polušpice, no najopasniji je kada dobije širok prostor na lijevoj strani.
 
Perišić je karijeru započeo u Hajduku, ali nakon svega godinu dana, kao 18.godišnjak odlazi u Sochaux. Od 2009. nastupa za Brugge, potom dvije godine i za Borussiju Dortmund. Najviše utakmica odigrao je u dresu Wolfsburga, a 2015. godine prelazi u Inter za 18 milijuna eura.

Pročitajte više