NBA

Irving se vraća u momčad Netsa iako ne može igrati domaće utakmice jer nije cijepljen

Foto: AP Photo/Frank Franklin II/Guliver Image

KYRIE IRVING pridružit će se momčadi Brooklyn Netsa dva mjeseca nakon što je sezona počela. Podsjetimo, sedmerostruki All-Star Irving nije bio u momčadi jer nije cijepljen pa ne može ući u dvorane u New Yorku.

Može igrati samo na gostovanjima

S te se strane ništa nije promijenilo, Irving i dalje neće moći igrati domaće utakmice te će sudjelovati samo na gostovanjima (osim u New Yorku i Torontu). Netsi su ga ipak odlučili pozvati zbog problema s ozljedama i koronavirusom u momčadi. Čak sedam igrača Brooklyna, uključujući i Jamesa Hardena, trenutno je zaraženo, a ogroman teret pada na leđa Kevina Duranta koji igra više nego što bi trebao u ovom dijelu sezone pa je i sam zadobio lakšu ozljedu gležnja.

"Donijeli smo ovu odluku uz punu podršku igrača te nakon pažljivog razmatranja trenutne situacije, uključujući i to što nam igrači propuštaju utakmice jer su u protokolima za zdravlje i sigurnost. Vjerujemo da će Kyrie učiniti momčad boljom te istovremeno nam dozvoliti da optimalno balansiramo fizičko stanje momčadi. Veselimo se njegovom povratku, napokon ćemo moći imati cijelu ekipu na raspolaganju", rekao je generalni menadžer Netsa Sean Marks.

Irving će se moći pridružiti momčadi tek nakon što pet uzastopnih dana priloži negativan test na koronavirus, a povratak na terene ovisit će o njegovom fizičkom stanju s obzirom na to da mjesecima nije trenirao s Netsima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.