Transferi

Iskusni bek Manchester Uniteda definitivno odlazi na ljeto

Foto: EPA

ANTONIO VALENCIA, iskusni dugogodišnji nogometaš Manchester Uniteda naredne sezone sigurno neće nositi dres Crvenih vragova.

Ekvadorcu suradnja s Manchester Unitedom ističe na ljeto, a već neko vrijeme špekulira se o tome da će to i službeno biti njegov kraj na Old Traffordu.

To je potvrdio i Luis Valencia, otac 33-godišnjeg braniča.

"Definitivno neće nastaviti karijeru u Manchesteru. Želi promjenu sredine, a klub mu svakako neće ponuditi novi ugovor. Svemu jednom dođe kraj", rekao je otac Antonija Valencije, pa dodao:

"Opcije su Arsenal, West Ham, Inter i jedan klub iz Kine, ali u nogometu se sve konstantno mijenja. Želi napraviti najbolji izbor, ali povrh svega sa svojim novim klubom želi potpisati ugovor na dvije godine", dodao je Luis Valencia u izjavi za El Universal.

Antonio Valencia je u Manchester United stigao 2009. godine iz Wigana i od tada je ostvario mnoge uspjehe u crvenom dresu. Osvojio je dva naslova prvaka Engleske, jedan FA kup, dva Liga kupa, Europa ligu, i tri engleska Superkupa.

Za Crvene vragove ukupno je nastupio 338 puta, postigao 25 golova i dodao 62 asistencije.

Ove sezone nije u prvom planu, pa je skupio tek osam nastupa, a sve više ga iz prve postave istiskuje mladi Diogo Dalot.

Pročitajte više