HNL

Istra gostuje kod Osijeka: Svjesni smo da su kvalitetniji, ali imamo šanse

Foto: NK Istra

TRENER Istre Fausto Budicin i igrač Einar Galilea najavili su sljedeću utakmicu kluba koja se igra u subotu od 15 sati kod Osijeka u 18. kolu HNL-a. 

"Ponovno imamo problem u sastavljanju momčadi zbog ozljeda. Skupili smo dovoljan broj igrača za ići na put, a sutra će vjerojatno neki od igrača iz drugog plana dobiti priliku.

Čeka nas utakmica protiv kandidata za prvo mjesto na tablici. Oni su motivirani, žele pobijediti, ali ja se nadam da ćemo se pokazati u dobrom svjetlu i da ćemo iskoristiti ovu utakmicu za održavanje kontinuiteta dobrih stvari koje smo imali u prva 3 kola i za ispravljanje grešaka zbog kojih nismo uzeli više bodova. Težak je raspored, ali pokušat ćemo maksimalno iskoristiti taj raspored u našu korist", rekao je Budicin, a njegove riječi prenosi službena stranica kluba.

"Mislim da kao ekipa idemo u Osijek u dobrom momentu nakon bodova protiv Gorice i Belupa i nakon dobro odigrane utakmice protiv Rijeke. Falilo nam je nekoliko igrača, falit će i sada protiv Osijeka, ali mi koji igramo dat ćemo svoj maksimum da ostvarimo najbolji mogući rezultat. Imali smo dobrih utakmica protiv Osijeka, svjestan sam da imaju veće kvalitete, ali mislim da imamo šanse. Moramo se fokusirati na nas i dati sve od sebe", rekao je Galilea.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više