Ivaniševićeva objava na Instagramu nakon plasmana Hrvatske u polufinale SP-a je hit

Foto: Profimedia

HRVATSKA reprezentacija plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva nakon što je boljim izvođenjem jedanaesteraca svlada Brazil. Južnoamerička nogometna sila bila je prvi favorit turnira u Kataru, imala je i prednost protiv Hrvatske golom Neymara u produžetku, no prvo je to anulirao Bruno Petković, a onda je stiglo raspucavanje u kojem je ponovno sjajan, kao i tijekom utakmice, bio Dominik Livaković.

Bila je to još jedna utakmica koju nije bilo lako smireno gledati. Hrvatski nogometaši odradili su još jednu dramu sa sretnim završetkom, baš kao protiv, primjerice, Belgije i Japana na ovom Svjetskom prvenstvu ili fantastičnog niza produžetaka i jedanaesteraca koji im je donio srebro na prošlom SP-u.

Unosio je dramu, sad je njemu drugi unose

Godinama je za mnoge u sportskom svijetu Goran Ivanišević bio taj koji je unosio dramu u publiku, bilo neočekivanim porazima, bilo nevjerojatnim pobjedama. Wimbledon 2001. bio je vrhunac toga svega. Ivanišević je i u svojim aktivnim igračkim danima bio spreman na šalu na svoj račun, a takav je i sad kad je trener Novaka Đokovića.

Nakon pobjede Hrvatske protiv Brazila objavio na Instagramu fotografiju svojega lica i rečenicu: A mislili ste da vam ja kidam živce.

Pročitajte više