Ivanković za HTV: Prvo poluvrijeme bio je furiozno

DINAMOV kapetan bio je večeras iznimno razigran i najbolji na terenu, ali unatoč tome Dinamo nije uspio doći do pobjede.

"Bili smo puno bolji od Basela, stvorili smo puno šansi, pet-šest mrtvih, ali nažalost nismo ih iskoristili. Mislim da stvarno nismo imali sreće. Bilo je teško probiti njihov obrambeni zid, ali smo stvorili puno sigurnih šansi" - rekao je Modrić za HTV nakon utakmice.

Strateg Modrih kazao je kako je zadovoljan s bodom, iako smatra da je velika šteta što nisu iskoristili sve prilike. "Ja sam sretan. Ovo je bila naša jako dobra utakmica, s puno šansi, puno smo pokušavali, odigrali smo furiozno prvih 25 minuta, a sve je kulminiralo vratnicom. Možemo žaliti, ali nas može tješiti dominacija. Vjerujem da navijači nisu zadovoljni i da imamo pravo vjerovati u uspjeh u utakmicama koje su pred nama.

Ivanković je komentirao i dvojbu koju je imao prije utakmice. "Odlučio sam se za Guelu umjesto Sammira. Guela je jak jedan na jedan, i na malom i na širokom prostoru, sigurno da je bio impresioniran, ali je zadovoljio. Stvorili smo puno prilika i velika je šteta što taj trud nije naplaćen barem golom u zadnjoj minuti. Vjerujem da će nam se to vratiti u drugim utakmicama." - rekao je Ivanković.

Nikola Pokrivač također se složio da jednostavno nisu imali sreće danas "Od prve minute smo krenuli agresivno i u prvih pola sata stvorili stopostotne šanse, međutim nismo zabili. Basel nije uspio stvoriti niti jednu šansu, imali su neke poluprilike. Žao mi je što Vukojević nije zabio" - dodao je.

"Mislim da nismo imali sreće. Bili smo bolji, stvarali šanse, imali inicijativu, ali nismo zabili. Možemo biti zadovoljni da nam se nije osvetilo. Navijači su nas fantastično bodrili. Mislim da imamo velike šanse za dalje i da smo to danas pokazali" - rekao je igrač koji je mogao odlučiti utakmicu - Ognjen Vukojević

Povremeni srpski reprezentativac Ivan Ergić kazao kako kako ne može poreći da je njegova momčad večeras imala više sreće nego znanja. "Ostvarili smo svoj cilj, danas smo se više branili, i možemo biti zadovoljni s bodom." - dodao je.

A.H.

Pročitajte više