Ivano Balić ima novi posao

Foto: Profimedia

RUKOMETNI klub Split objavio je na svom profilu na Facebooku da se njegovom stručnom stožeru priključio Ivano Balić. Jedan od najboljih hrvatskih i svjetskih rukometaša svih vremena i član Kuće slavnih Europske rukometne federacije svoje će znanje prenositi trenerima i mladim igračima.

"Kako kažu 'svugdi pođi, ali doma dođi'. Nismo mogli poželjeti bolje pojačanje na ovoj polusezoni. Našem stručnom stožeru se priključio najbolji igrač na svijetu, Ivano Balić. Sigurni smo da će svojim rukometnim znanjem i iskustvom uvelike pomoći našim trenerima, a pogotovo našim mladim igračima", poruka je RK Splita, uz dodatak: "Vjerujemo da će nam Ivano pomoći da u narednim godinama napravimo i još jedan korak više i da se vratimo u najviši rang Hrvatskog rukometa. Ivano, dobro nam došao."

Balić je posljednji posao obnašao kao direktor svih reprezentacija u Hrvatskom rukometnom savezu, a onda se 2021. godine pridružio stručnom stožeru bivšeg izbornika Hrvoja Horvata. Nakon neuspjeha u vođenju reprezentacije obojica su bili smijenjeni.

Pročitajte više