RUSKI KUP

CSKA je u polufinalu ruskog kupa, a evo što o tome kaže trener Ivica Olić

Foto: Imago Sports/Guliver

NOGOMETAŠI moskovskog CSKA plasirali su se jučerašnjom pobjedom kod Arsenala u Tuli u polufinale ruskog kupa. Susret je završio 2:1 za momčad koju odnedavno vodi Ivica Olić.

Tu četvrtfinalnu utakmicu ruskog kupa otvorio je Arsenal pogotkom Lutsenka u 33. minuti, no sve dobro što je on dotad napravio uspio je i pokvariti kasnijim isključenjem. Iskoristio je to CSKA za pogodak Fernandesa u 86. minuti. Ranije je, početkom drugog poluvremena, na 1:1 izjednačio Karpov.

''Bila je ovo važna utakmica za obje momčadi, svi su htjeli izboriti polufinale. Važno je bilo ući u sljedeće kolo. Znali smo da neće biti lako i tako je i bilo. Naravno, bilo bi bolje da smo iskoristili šanse koje smo imali u ranijoj fazi utakmice, ali mislim da smo zasluženo pobijedili'', rekao je Olić i dodao:

''Arsenal je ranije pobijedio i CSKA i Zenit. Kao da su se specijalizirali za najbolje klubove i kao da čekaju te utakmice. Odigrali su i puno utakmica u kojima su trebali pobijediti, ali su ih izgubili. Mi smo slavili jer su igrači dali svoj maksimum na obje strane terena.''

Pročitajte više