regija

Ivković: Molim navijače da nam ne pjevaju uvredljivu pjesmu Dine Merlina

Foto: Screenshot

ŽELJEZNIČAR Tomislava Ivkovića u nedjelju dočekuje Radnik iz Bijeljine u 17. kolu Premijer lige.

Željo je ove sezone vrlo slab, a u 16 kola zabio je samo 12 golova te se nalazi na sedmome mjestu s točno 20 bodova manje od vodećeg Zrinjskog. Ivkovićeva momčad dobila je samo jednu od zadnjih šest utakmica, a navijači su nakon domaćeg poraza od Zrinjskog (0:3) momčad ispratili pjesmom Dine Merlina Zar je to sve što imam od tebe.

"Zar je to sve što imam ja od tebe? Zar je to sve što je ostalo? Zar je to sve za ove duge godine? I ako je, premalo je", refren je pjesme koju je Ivković spomenuo uoči utakmice s Radnikom.

"Ovo što ću reći nije nikakva isprika niti se vadim na to. Dio stručnog stožera i veliki dio igrača je u zadnjih mjesec dana prošlo privatna i ljudska poniženja na koja sigurno ni ja nisam navikao, a da ne govorim o plaćama. Za mene su ti ljudi heroji. Uz sve te probleme oni treniraju s osmijehom na licu", rekao je Ivković i nastavio:

"Ta djeca imaju ubrzano odrastanje u situacijama na koje nisu navikli. Ponašaju se krajnje odgovorno i daju svoj maksimum na treninzima i utakmicama i zato ću ih ja braniti dokle god budem trener Željezničara. Molim navijače, pogotovo ove s juga, da onu pjesmu Dine Merlina koja mene i igrače izuzetno vrijeđa pjevaju na nekim drugim adresama jer ovi igrači to nisu zaslužili. Ima jako puno Željine djece koja osjećaju ovaj grb i vole ovaj klub i treba im pomoć jer im je ovo prva seniorska sezona."

Pročitajte više