DRUGA HNL

Ivković o terenu u Vinkovcima: To je sramota, tu mogu konji, krave i ovce pasti

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SUBOTNJA utakmica 20. kola Druge HNL igrana u Vinkovcima donijela je po bod domaćoj Cibaliji i zaprešićkom Interu. Susret koji je završio 1:1 i danas je tema razgovora svih koji su čuli kako je trener gostujućeg tima Tomislav Ivković opisao uvjete u kojima se igralo.

Zna Ivković o čemu priča kad govori o Vinkovcima. Prije nešto manje od 40 godina i sam je bio vratar tamošnjeg Dinama pa ga zato dodatno boli kako sve danas izgleda.

''Moram reći da igrači koji su bili na terenu, igrači i jedne i druge momčadi, zaslužuju puno bolje uvjete. Ovaj teren... To je sramota za grad, za Vinkovce, za one koji vode ovaj grad. To je sramotno. Neka dođu ovdje, neka gledaju. Ovo nije teren, ovo je livada. Tu mogu konji, krave i ovce pasti. Jedno su obećanja na izborima i pred izbore, a drugo ovo. Ovo je sramotno'', izjavio je Ivković, a onda usporedio uvjete danas i u vrijeme kad je igrao za vinkovački klub.

''Uvjeti su bili bolji. Teren je bio jedan od najboljih u državi. Skidali smo se u malim svlačionicama, ali bilo je sreće i veselja. Ovaj grad i ovaj klub zaslužuju puno više. Zašto su došli u ovakvu situaciju ne znam, ali ili odustanite ili napravite nešto od ovog kluba koji ima tradiciju i ime. Postoje ljudi u Vinkovcima koji obožavaju nogomet'', zaključio je.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više