Ivo Karlović postao šovinistički hip hoper: "Po meni je balila al je bilo dobro jer je sve progutala"

"MALA dođi skini se pokaži nogice ispod minice, joj što volim Severine i Alavanjice, sisice Vlatkice Pokosice", recitira Ivo Karlović u svom pjevačkom debiju.

Stenjanje žena u pozadini i blazirane recitacije "Pitao sam koje si dobi, zazvonio je njen mali mobi, javio se njen dečko Robi, rekla mu je da je na probi pa je Robi papao zobi jer nije rekla da je netko drobi", glavno su obilježje nastupnog hip-hop singla najboljeg hrvatskog tenisača.

"Baš sve" je nastao u suradnji 24. tenisača svijeta sa poznatim producentom Baby Dooksom, koji je Ivi isporučio beatove i podloge, a sudeći po prepoznatljivoj "Bolesna Braća duhovitosti", sigurno je pomogao i sa "stihovima" najavnog singla za album Ive Karlovića koji izlazi na proljeće, i to u izdanju "Croatia Recordsa"!

U pjesmi, koju ostavljamo čitateljima na kvalitativnu procjenu, sve pršti od šovinizma i mizoginije, a prema Ivinom opisu njegovog "života na Touru", Bjorn Borg, Vitas Gerulaitis, Marat Safin, Yannick Noah i svi ostali playboyi "bijelog sporta" se mogu sakriti pred naizgled samozatajnim i mirnim Divom kojeg "karlofilke", "mlade mamice" i "ispeglane kosice, u pupku mindžuše" opslužuju, jer znaju da on to "voli poslije treninga".

"Tenis Bandito moja lopta piči drito, u Miami Baraku Obami", trendovski Ivo odmah na početku u priču o sebi uvodi i američkog predsjedničkog kandidata koji se upravo zbog ženomržačkih stihova o "kujama", kao što su oni Karlovićevi, odrekao rapera Ludacrisa koji ga je vatreno podržavao.

Kad Ivo žene "drobi"

"Kaže tenis je moj hobi pa se sama skinula u sobi, pitao sam koje si dobi, zazvonio je njen mali mobi javio se njen dečko Robi, rekla mu je da je na probi pa je Robi papao zobi jer nije rekla da je netko drobi", repa Ivo na što backovi "pitaju" uzstenjalu djevojku: "Jel te dobro drobi, ha, tko te drobi?".

Sljedeći stihovi neodoljivo podsjećaju na zloglasnu "Mokri snovi" upokojenog Tram 11, jer kao i što su Tramovci u toj stvari pripovjedali: "Mirna Berend, znam da je pičkica dlakava,Jebo bi Yo pod tušem dok ne bi plakala, A bio bi skandal da me uhvate na djelu kako derem Danijelu, Liz'o bi sisice svake Divasice.." tako i Ivo otrkiva kojim hrvatskim selebriticama bi podario svog "Diva":

"...Ispeglana joj kosica, u pupku mindžušaaa
mala dobro zna da ja to volim poslije treninga
mala dođi skini se pokaži nogice ispod minice
joj što volim Severine i Alavanjice, sisice razne Vlatkice pokosice
njihove kokose, fensi ribice fensi losose"

i tu čak dolazi do duplanja, jer su Tram 11 također imali mokre snove o Dikanovoj bivšoj: "Volim okus od gospodične Pokos, jer Vlatka baš mi je slatka, jer joj je glatka"

Karlo hara i po noćnim klubovima i fensi stanovima

Završnica pjesme predstavlja Ivu u noćnim pohodima, gdje ovaj visoki predator također ne prašta dokonim djevojkama sa šankova velegradskih klubova

"...Kad je otišao doma njen čiča, platio sam joj nekoliko pića
pijan je otišao iz kafića pa je započela seksi priča
dvd je stavila pornić, rekla je da joj je muž homić
al da ima love zove se Lomić, ne diže se njegov slonić.."

a finale i apsolutni šlager cijelog pjesmuljka nalazi se u sljedećoj kitici:

"...Kad se skinula ta munjara mene zaskočila, udavila po meni balila, leđa savila, spigala, sve porigala, po stanu pokrala, al ipak je bilo dobro jer je sve progutala".

 

Pročitajte više