Iz Dinama odlazi drugi najskuplji igrač u povijesti kluba? Mogao bi otići u Serie A

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

BOŠKO ŠUTALO trebao je biti veliko Dinamovo pojačanje kada je prije godinu i pol iz Atalante stigao za četiri milijuna eura. Međutim, odigrao je samo 23 utakmice, skrivio nekoliko golova u bitnim utakmicama i doživio dvije ozljede.

Talijanski Quotidiano Sportivo javlja da bi 24-godišnji Šutalo ove zime mogao otići iz Dinama. Želi ga Bologna. Problem je što se Šutalo oporavlja od ozljede gležnja i ne zna se kada bi se mogao vratiti na teren. 

"U Bologni čekaju vijesti od liječnika i prate situaciju na tržištu. Ako Šutala bude čekala duža pauza, jedan od izbora za stopersku poziciju mogao bi biti Sassuolov Martin Erlić", pišu Talijani. Bologna je hit Serie A, nalazi se na petom mjestu i neočekivano se bori za plasman u Ligu prvaka te se želi pojačati za drugi dio sezone.

Sosa s Maksimira u Montreal

Zanimljivo, Dinamo je prošlog ljeta iz Bologne posudio Joaquina Sosu, ali se Urugvajac nije naigrao u Maksimiru te je vraćen nakon pola godine. Karijeru će nastaviti u Montrealu.

Šutalo, nekadašnji igrač Osijeka, drugi je najveći ulazni transfer Dinama u povijesti. Zagrebački klub platio ga je 4.05 milijuna eura u srpnju 2022. godine. Jedini skuplji od njega bio je Marko Rog, kojeg je Dinamo platio pet milijuna eura.

Pročitajte više