TENIS

Izbacio Nadala pa mu LeBron James poslao poruku. Nije znao kako reagirati

Foto: EPA

FRANCES TIAFOE je sa 6:4, 4:6, 6:4, 6:3 u osmini finala US Opena pobijedio Rafaela Nadala. Amerikanac, 26. igrač svijeta, po dolasku u svlačionicu nakon meča provjerio je društvene mreže i vidio objavu slavnog košarkaša i člana Los Angeles Lakersa, LeBrona Jamesa.

"Bravo, Mladi Kralju! Zaslužio si!" napisao je James uz snimku kraja meča. "Čovječe, potpuno sam poludio u svlačionici", rekao je uz smijeh 24-godišnji američki tenisač pa priznao da nije bio siguran treba li odmah odgovoriti Jamesu ili se praviti da tweet nije velika stvar.

"Mislio sam si: 'Trebam li odgovoriti na tweet čim ga je podijelio? Znaš što, bit ću kul i praviti se da ga nisam vidio i onda odgovoriti za tri sata'", rekao je Tiafoe, koji je Jamesa ranije znao nazvati "svojim čovjekom".

Čestitao mu i Jamesov agent

Tiafoe je izjavio da mu je Jamesov agent Rich Paul poslao čestitku nakon meča. ESPN je objavio i da je meč protiv Nadala prvi put gledao Bradley Beal, košarkaš Washington Wizardsa, Tiafoeve najdraže NBA momčadi. "Želi ponovno doći. Poseban dan za mene", zaključio je američki tenisač, a prenosi ESPN. Na kraju je podijelio Jamesov tweet na svojem profilu.

Pročitajte više