Izbornik Brazila poludio zbog pitanja o teškoj ozljedi napadača: Netko je lažljivac

Foto: EPA

NAPADAČ Brazila Gabriel Jesus ozlijedio se na utakmici protiv Kameruna (0:1) u trećem kolu skupine G te će propustiti ostatak Svjetskog prvenstva, a očekuje ga i operacija koljena, zbog čega će pauzirati tri mjeseca kada se vrati u svoj klub Arsenal. Brazilski izbornik Tite poludio je na pitanje je li Jesus otprije ozlijeđen igrao za Brazil u Kataru.

"To je jako dobro pitanje. Ne volim slušati zle laži. Takvi ljudi žele drugima činiti loše stvari. Nikad zbog pobjede nećemo riskirati i dovoditi igrače u opasnost. Dakle, netko je lažljivac, zar ne, tako ga se zove? Mrzitelji? Oni nastavljaju širiti mržnju.

Idite, radite nešto drugo i prestanite stvarati lažne vijesti. Arsenal i mi imamo sjajne medicinske odjele. Odgovorni smo i etični, to se nikada ne bi dogodilo", odgovorio je Tite uoči utakmice osmine finala u kojoj Brazil igra protiv Južne Koreje.

Jesus je briljirao u Arsenalu

Brazilu se na utakmici s Kamerunom ozlijedio i lijevi bočni Alex Telles, dok Neymar otprije ima problema, ali će biti spreman za četvrtfinale, u koje se Titeova momčad tek treba plasirati. Jesus je, pak, prva zamjena za startnog napadača Richarlisona.

U 59 nastupa za reprezentaciju postigao je 19 i namjestio 13 golova. Ove sezone briljira u Arsenalu, koji ga je ljetos doveo iz Manchester Cityja za 52 milijuna eura. Jedan je od najboljih napadača Premier lige, a s pet golova i šest asistencija i jedan je od najzaslužnijih što je Arsenal lider. 

Pročitajte više