euro 2020

Izbornik Mađarske o kritikama za igrača Osijeka: Majka idiota je uvijek trudna

Foto: EPA

MAĐARSKA je jučer remizirala 1:1 protiv aktualnih svjetskih prvaka Francuza i osvojila bod nakon kojeg je ostala u igri za prolazak skupine F.

Ako žele proći, u zadnjem kolu moraju slaviti protiv Njemačke koja je u kasnijem dvoboju razmontirala Portugal, ali dio posla Mađari su napravili.

Njihov izbornik Marco Rossi je nakon utakmice dao izjavu u kojoj je pojasnio da je zadovoljan rezultatom, ali i da se nada da bi na ovom rezultatu možda moglo biti izgrađeno nešto veće.

"Kleinheisler je bio najbolji, ali kad god ga pozovem u reprezentaciju, dočekaju me kritike. Tome se jednostavno moram nasmijati. Da smo svjesni gdje smo i što smo, ne bi bilo takvih kritika, ali ljudi ne znaju i nije ih briga. U Italiji kažu da je majka idiota uvijek trudna", rekao je Rossi za Sky nakon utakmice pa dodao:

"Jeste li vidjeli naše navijače? To nemaju ni europski ni svjetski prvaci. S 56 se godina se osjećam kao dijete u lunaparku. Nisam toliko glup i arogantan da kažem da idemo pobijediti Njemačku. Idemo tamo igrati svoju igru, ali to će biti poseban dan."

Podsjetimo, UEFA je za igrača ove utakmice proglasila upravo Kleinheislera. Veznjak Osijeka se uspješno nosio sa sjajnim francuskim veznjacima N'Golo Kanteom, Adrienom Rabiotom i Paulom Pogbom. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više