Izdajnik Lazija pogurao Inter u Ligu prvaka, pa potpisao s njim ugovor na pet godina

INTER je dobio veliko pojačanje za sljedeću sezonu, u kojoj će poslije duže vremena igrati u Ligi prvaka. Kao što je bilo i najavljeno prethodnih mjeseci, Stefan De Vrij potpisao je petogodišnji ugovor s klubom s Giuseppe Meazze, u koji stiže kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s Lazijom.

Zanimljivo, nizozemski branič je prije svega osam dana skrivio penal u odlučujućem dvoboju protiv Intera za Ligu prvaka i time ga vratio u život na Olimpicu. Mauro Icardi zabio je za 2:2, a onda Matias Vecino pogodio za preokret 3:2 i odveo Nerazzurre u Ligu prvaka. Nakon utakmice je De Vrij plakao na klupi jer je u očima navijača Lazija ispao izdajnik...

"Svi koji me poznaju znaju da sam dao sve od sebe u toj utakmici. Sedam dana se pričalo o tome hoću li igrati i igrao sam jer sam profesionalac. Žao mi je zbog penala, ali to je nogomet", poručio je bivši igrač Feyenoorda.

"Ne znam jesu li u Italiji povjerovali u moje dobre namjere, ali ne želim više razmišljati o tome. Sada sam fokusiran samo na reprezentaciju, pa ću o Interu razmišljati kada krenemo s pripremama. Međutim, jedva čekam krenuti s novim klubom u nove izazove", naglasio je De Vrij. 

Pročitajte više