"IZDAJNIK" NEYMAR JE VEĆ ZABORAVLJEN Barcelona lovi njegovog nasljednika od 100 milijuna eura

Foto: Getty Images / Guliver Image

PRIJE svega dva mjeseca jedan od najboljih napadača u Europi bio je na korak do odlaska u Manchester United. Međutim, na kraju je Antoine Griezmann odlučio ostati u Atleticu koji ne smije dovoditi igrače do siječnja zbog suspenzije koju mu je izrekla UEFA. 

Francuz je odbio već dogovoreni transfer na Old Trafford kako ne bi "u teškim trenucima zabio nož u leđa klubu koji mu je dao sve", kako je rekao. 

Činilo se da je njegov ostanak gotova stvar i više nije bio tema nogometnih transfera. Međutim, u kolovozu su se pojavile nove spekulacije o njegovoj budućnosti. 

Naravno, za sve je kriv "slučaj Neymar" koji se nalazi na korak do odlaska u PSG za rekordnih 222 milijuna eura. Kako je Brazilac već izgubljen, Barcelona se okrenula lovu na njegova nasljednika, a izbor je pao na Griezmanna, tvrde španjolski mediji.

Bivši igrač Real Sociedada ima otkupnu klauzulu od 200 milijuna eura, ali ga je Atletico spreman prodati i za 100 milijuna eura ili možda malo više, što Kataloncima ne bi predstavljalo problem s novcem od Neymarova transfera. 

Velikan s Nou Campa mora dovesti neku zvijezdu koja će predvoditi tim s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom, a Griezmann bi bio gotovo pa savršen izbor. Ima iskustvo igranja u Primeri, želi osvojiti Ligu prvaka, ali bi problem jedino mogao praviti Atletico koji ne smije dovoditi igrače do siječnja.

U svakom slučaju, Barca je odlučila tko je njen prvi izbor u slučaju Neymarova odlaska, a s Francuzom u napadu navijači bi sigurno brzo zaboravili Brazilca.

Pročitajte više