Između njih je 14 godina razlike, a ispred njih lopta. Pogledajte kako je to završilo

Foto: Screenshot

DEPORTIVO LA CORUNA je nakon sezone 2017./18. ispao iz najjače španjolske lige u drugi razred tamošnjeg nogometa, a onda nastavio pad te je već četiri godine sudionik treće lige po snazi u Španjolskoj. Osvajač španjolskog prvenstva iz sezone 1999./2000. bori se za novi uzlet i trenutačno je u poretku klubova koji će na kraju sezone razigravati za povratak u La Ligu 2.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ AKCIJU

Zadnju utakmicu Deportivo je igrao protiv Fuenlabrade i slavio je 4:1. Posljednji gol na utakmici postigao je Lucas Perez u 88. minuti, a upravo je to gol koji se izdvaja iz susreta zbog trke strijelca za loptom protiv 14 godina mlađeg suparnika.

Perez, 35-godišnjak koji je u karijeri igrao i za Arsenal i za West Ham, na samom kraju utakmice bio je u trku za loptom protiv Carlosa Beniteza, Fuenlabradinog 21-godišnjeg veznjaka koji je u igru ušao u 64. minuti. Benitezove godine i svježina ukazivali su na to da bi on trebao pobijediti u sprintu, no iskusni Perez izašao je iz tog dvoboja kao pobjednik, a koju sekundu kasnije postao je i strijelac.

Pročitajte više