"Ja sam djevojčica s loptom br. 180 kojoj ste pomogli" Nakon godinu dana napisala dirljivo pismo teniskoj zvijezdi

Foto: Guliver Image/Getty Images

PRIJE točno godinu dana na Australian Openu svijet je obišla scena kad je francuski tenisač Jo-Wilfried Tsonga u jednom trenutku primijetio da je djevojčica koja skuplja loptice u suzama nakon što ju je pogodila loptica.
 
Tsonga je prestao igrati i odmah je otišao do djevojčice i provjerio u kakvom je stanju. Klinka je bila potresena, a sjajni Francuz ju je primio za ruku i izveo je s terena.
 
Poslije točno godinu dana Tsonga je otkrio da mu je u međuvremena djevojka pod imenom Guiliana poslala dirljivo pismo zahvale, a BBC ga je prenio u cijelosti.
 
''Dragi g. Jo-Wilfried Tsonga,
 
htjela sam iskoristiti priliku i zahvaliti vam što ste mi pomogli da izađem s terena. Ne znam sjećate li me se, ali ja sam ona cura koju ste ispratili s igrališta.
 
Ovom prilikom također bih vam se htjela ispričati što svaki put kad ste zatražili lopticu, ja vam je nisam odmah dobacila ili vas nisam vidjela.
 
Bila sam virozna, ali to nisam znala, iako sam zbog toga osjećala vrtoglavicu i glavobolju. To mi je utjecalo na vid i sluh.
 
Ispričavam se što svoje dužnosti nisam obavila na razini koja se od mene očekuje.
 
Hvala vam na ljubaznosti koju ste iskazali. Doista cijenim što ste uočili da mi je potrebna pomoć i što ste bili toliko dragi i ispratili me s terena'', napisala je djevojka koja je tenisaču poželjela sve najbolje u životu i karijeri i potpisala se kao ''Giuliana, djevojka s loptama br. 180.''
 
Tsonga je objavio pismo na Twitteru i zahvalio Guiliani, a status je poharao Internet.
 

Pročitajte više