Jakobušić: Vojska navijača nas obavezuje. Hajduk je i dalje najstabilniji klub

Foto: Hajduk.hr

U HAJDUKOVOM Bijelom salonu na Poljudu održana je posebna svečanost. Koordinator Hajdukove škole nogometa Luka Kaliterna Boro Primorac dobio je nagradu Fabijan Kaliterna, nazvanu po starijem bratu Kaliterni i osnivaču Hajduka, koju Splitski savez sportova dodjeljuje za životno djelo.

Tim povodom Hajduk je organizirao druženje svojih veterana u čast Bore Primorca. Na svečanosti je bilo prisutno više generacija, od Ive Bege koji je dres Hajduka nosio šezdesetih godina prošlog stoljeća i jedan je od najstarijih živućih igrača Bijelih do aktualnih prvotimaca Marka Livaje i Josipa Eleza.

Jakobušić: Navijači nam daju obavezu

Prisutnima se obratio i predsjednik kluba Lukša Jakobušić: "Sama činjenica da imamo preko 100.000 članova i ogromnu vojsku navijača daje nam jednu obavezu. Veterana je 656, što dovoljno govori o snazi kluba, a njih 378 je odigralo službenu utakmicu.

Drago mi je vidjeti ovoliki broj veterana ovdje, ali i na tribini, na utakmici. Svi ste vi snaga kluba, a naša je obveza njegovati vrijednosti Hajduka i ostaviti ga u boljem stanju nego smo ga našli te njegovati svih ovih 112 godina postojanja. Hajduk je i dalje najstabilniji klub."

Primorac: Dobiti ovu nagradu je za mene nezamislivo

"Zahvalio bih Hajduku koji me primio i gradu Splitu koji me prihvatio, a dobiti ovu nagradu je za mene nezamislivo. Hvala svim mojim suradnicima, jako sam ponosan. Uspjeh Hajdukovih juniora u Ligi prvaka mladih stvarno je veliko postignuće i vjerujem da će Hajduk ponovno osvajati prvenstva. Svi vole Hajduk, svi žele pomoći, svi vole da Hajduk bude velik i jak", poručio je Primorac.

Pročitajte više