Jakobušić: Ulazimo u grupu najprestižnijih klubova. Mi smo posebni

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

UOČI utakmice 19. kola SuperSport HNL-a između Istre i Hajduka predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić dao je izjavu za emisiju Hajduk Digitala: "Zahvalio bih se svima koji su postali članovi u 2023. godini. Brojke su rasle dvostruko brže nego lani, imamo 20.000 novih članova, svaki četvrti je novi član. Svi oni koji su bili članovi 2022. imaju pravo kupnje i za Rijeku.

Najviše naših članova se učlani u veljači. Imamo još devet kola, tada će vrijediti ova pravila. Svi koji ne žele mogu kupiti pretplatu. Na kraju sezone ćemo sve analizirati i donijeti najbolju odluku za narodni klub. Za cilj od 112.000 članova potrebno je da Hajduk više napravi nego lani. Lani smo bili drugi, nismo ušli u grupnu fazu europskih natjecanja. Ako prođemo brojku od 100.000 članova, ulazimo u grupu najprestižnijih klubova. Mi smo posebni."

Hajduk odnedavno ulaznice za domaće tribine Poljuda prodaje isključivo članovima kluba: "Moje je da donosim odluke koje ne nailaze na odobravanje. Ona je poslovno opravdana. Iako nam brojke daju za pravo da je dobra odluka, ona je izazvala polemike i podjele. Dugoročno nijedna odluka koja izaziva podjele nije dobra."

Pročitajte više