Janica: Medalju posvećujem svim ljudima bilo koje rase

NAJBOLJA skijašica na svijetu Janica Kostelić nakon osvojenje druge medalje na Zimskim Olimpijskim igrama u Torinu kazala je kako medalju posvećuje svm ljudima bilo koje rase koji žele dio medalje.

"Danas sam sjela na žičaru broj 2 i palo mi je na pamet kako bi bilo dobro da budem druga" - kazala je Janica nakon utrke dodajući kako nije previše razmišljala o medalji jer je teško u superveleslalomu očekivati bilo što.

Naša najbolja skijašica dodala je kako je dobro što je utrka bila odgođena u nedjelju, jer je tada ne bi vozila.

"Ne uzimam te medalje i rezultate vrlo ozbiljno. Zapravo mi je svejedno. Dobro se osjećam, uživam i ne doživljavam tragično ako ne napravim dobar rezultat" - dodala je Janica.

Komentirajući svoje zdravstveno stanje Janica je kazala kako je što se tiče ponašanja malo vedrija, no fizički se dosta brzo umara. "Nemam snage i to je problem. Trebalo mi je nakon utrke 10 minuta da dođem k sebi" - rekla je Janica.

Janica je čestitala na pobjedi Michaeli Dorfmeister, te je rekla kako je Austrijanka zaslužila zlatnu medalju.

Komentirajući dvije utrke koje su joj prostale na ZOI Janica je kazala ju očekuje dvije navodno njene najbolje discpiline. "Treba skupiti snage, vidjet ćemo što će biti. Nikad se ne zna." - zaključila je skromno Janica koja u slalomu i veleslalomu brani zlato iz Salt Lake Citya. 

A.H.

Pročitajte više