Jarni: Pašalić je zadnji vezni, Hrvatska će puno dobiti s Majerom umjesto njega

Foto: Marko lukunic/PIXSELL

HRVATSKA od 20:45 gostuje u Walesu u utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Momčad Zlatka Dalića pokušat će se pobjedom iskupiti za poraz od Turske kako ne bi ugrozila izravan plasman na Euro, dok će i Walesu trebati tri boda kako bi zadržao realne nade za jedno od prva dva mjesta u skupini. Utakmicu su na Novoj TV najavili Aljoša Vojnović i Robert Jarni.

"Nakon utakmice smo rekli da je bilo vrlo očigledno što je donio, najviše u kreaciji, bio je spona između zadnje linije i veznog reda, ove sezone nešto manje kreativno igra u Wolfsburgu, ali mislim da će dobro kombinirati s Musom koji se ne spušta van 16-erca i ne okupira prostor u tom dijelu terena", rekao je Vojnović, a onda je Jarni odgovorio na pitanje voditelja o tome što donosi Majer u odnosu na Pašalića:

"Pašalić je inače zadnji vezni, desno krilo igra samo u reprezentaciji. Ima sjajan tajming za ulazak u šesnaesterac, je li to skok glavom ili završnica udarcem. Majer je tu... on je tu uvijek slobodan. Ima fantastičnu lijevu nogu, vidi svaki prolaz, s njim smo puno dobili po toj strani."

Pročitajte više