Jarniju je žao zbog poraza na otvaranju U-17 Eura: Moramo se s time pomiriti

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA U-17 reprezentacija sutra od 14:30 u Debrecenu protiv Švicarske igra drugu utakmicu Europskog prvenstva. Izbornik Robert Jarni rekao je da moraju ići na pobjedu. "Švicarska je iznenadila Nizozemsku, pobijedila je 2:0. Jako su dobri, ali mi smo već pripremljeni i danas ćemo još ponoviti neke stvari i moramo ići na pobjedu", rekao je Jarni dodajući da su sve reprezentacije u našoj skupini dobre.

Osvrnuvši se na utakmicu protiv Engleske (0:1), Jarni je izjavio da je prebolio poraz, ali mu je žao igrača, koji su dali sve do sebe. "Žao mi je jer smo u drugom poluvremenu imali više šansi nego oni, ali lopta nije ušla u gol i moramo se s tim pomiriti", rekao je Jarni.

Hrvatska je Europsko prvenstvo otvorila porazom od Engleske

Igrač Branko Pavić također kaže da su on i suigrači preboljeli poraz od Engleske i da sada svi iščekuju novu utakmicu. "Na terenu ćemo pokazati pravu igru, nadam se da ćemo svi biti 100 posto i dati sve za Hrvatsku. Očekujemo čvrstu utakmicu s puno duela. Vidjeli smo da Nizozemci igraju dosta u niskom bloku, igraju na kontre, pa to očekujemo i protiv nas. Mislim da će to biti dobra utakmica, s puno šansi. Samo trebamo biti odgovorni i disciplinirani", rekao je Pavić dodajući kako nitko u ekipi ne kalkulira.

"Nema nikakvih kalkulacija. Najbolje je pobijediti ove dvije utakmice i proći dalje", zaključio je Pavić. Hrvatska je treća na ljestvici skupine D bez bodova. Ispred nje su Švicarska na prvom mjestu i Engleska na drugom mjestu. Zadnja je Nizozemska. 

Pročitajte više