HNL

Javio se igrač koji je za rekordni iznos trebao doći u Dinamo: Izrečeno je mnogo laži

Foto: Profimedia

MARTIN OJEDA danima je bio glavna tema prijelaznog roka u HNL-u. Trebao je 23-godišnji ofenzivac argentinskog Godoy Cruza postati novi, najskuplji igrač zagrebačkog Dinama, no to se nije dogodilo. Pisalo se kako je transfer vrijedan više od pet milijuna eura već bio dogovoren, ali pojavile su se brojne zainteresirane strane budući da na Ojedu prava imaju njegov sadašnji klub, bivši klub Racing, brojni menadžeri i investitori, a i samom igraču pripada određeni postotak.

Također, navodilo se kako zbog takve odluke kluba Ojeda ne želi trenirati, čime je zaradio više disciplinskih kazni. U konačnici, do prelaska na drugi kontinent i u drugi klub nije došlo. O cijeloj situaciji Ojeda je govorio u intervjuu za argentinski medij Los Andes.

"Izrečeno je mnogo laži. Govorilo se da nisam odgovarao na poruke jer nisam htio trenirati. Zapravo sam propustio treninge jer sam bio pozitivan na covid-19, zbog čega sam deset dana bio zatvoren u svojoj kući u Gualeguaychúu. Puno je sranja izrečeno, ali ja sam miran. Kao što sam naveo na Instagramu, dok sam ovdje davat ću sve od sebe kako bi Godoy Cruz nastavio rasti", tvrdi Ojeda.

Kaže da je sretan u klubu

Rekao je također kako je svakom igraču želja igrati u Europi kako bi kasnije stigao do argentinske reprezentacije. "To je prošlost, moram živjeti u sadašnjosti. Sretan sam ovdje u klubu, nastavit ću raditi kako bi Godoy Cruz napredovao."

Pročitajte više