Mandžukić otkrio pravu istinu o raskolu u Juventusu? "Bonucci je prijetio Alvesu da će mu slomiti noge"

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAGLI odlazak dvije Juventusove zvijezde, koje su ovog proljeća predvodile momčad do dvostruke krune i finala Lige prvaka, pokrenuo je lavinu nagađanja o razlozima transfera Danija Alvesa (PSG) i Leonarda Bonuccija (Milan). Talijanski portali i dio srpskih medija objavili su priču koju je Mario Mandžukić navodno ispričao jednom srpskom novinaru, a u kojoj otkriva detalje raskola u svlačionici "Stare dame".

"Bonucci i Alves su stvarali kaos, ali srećom, s njihovim odlascima sve se smirilo. Oni su se posvađali tijekom finala Lige prvaka zato što su dijametralno suprotne ličnosti. Leo i Dani su se često svađali, a na dan finala gledali smo još jednu od njihovih drama", citiraju talijanski i srpski portali Mandžukićeve izjave (koje je kasnije demantirao).

"Allegri je pokazao da je veliki vođa"

"Čim smo došli u svlačionicu, svi su se ponašali kao da je bilo koja druga utakmica, kao da su tri boda u igri. Tako se barem činilo. Očekivali smo da će Dani Alves, kao i obično, pustiti glazbu u svlačionici, ali ovaj put nije stao na tome. Krenuo je sa Samba De Janeiro, pojačao je do kraja kao da nam želi probiti bubnjiće. I plesao je kao da nema sutra. Mislio sam da se glupira, ignorirao sam ga, ali Leo nije. Liga prvaka je njegova opsesija. Prišao je Daniju i rekao da će mu polomiti noge u tri sekunde ako odmah ne ugasi muziku. Prepirka se nastavila dok Dani nije rekao da, ako i izgubi finale, već ima tri osvojene Lige prvaka, dok Bonucci nema niti jednu. Svi su se u šoku okrenuli", nastavio je priču.

"Ja sam osvojio Ligu prvaka, ali nikada se ne bih usudio takvo nešto reći. Ne bismo smjeli niti razmišljati o mogućem porazu. Leo je zgrabio Danija oko vrata, spremao se udariti ga, kada ih je Allegri razdvojio i pokazao kakav je vođa. Rekao im je da ga ne zanima tko je počeo i da su obojica izbačeni nakon utakmice. To je bila najmudrija odluka koju je ikada donio. Sada smo opet ujedinjeni", navodno je rekao Mandžukić kako bi razjasnio cijelu situaciju.

Alves je nakon završetka sezone raskinuo ugovor s Juventusom kako bi potpisao za Manchester City, ali je u posljednji tren završio u PSG-u. Ovog vikenda Bonucci je u transferu koji je zatresao Italiju prešao u Milan. 

 

 


  

 

Pročitajte više