hnl

Je li ovo najbolja obrana u HNL-u ove sezone? Pogledajte potez golmana Osijeka

Foto: Screenshot HNTV

OSIJEK je na svom stadionu u 19. kolu HNL-a porazio Šibenik 3:1. Time su se Osječani vratili na sam vrh ljestvice. Imaju dva boda više od Rijeke.

Već u 3. minuti Osijek je poveo, a napokon je za Osječane pogodak zabio Argentinac Ramon Mierez. Naime, kada su u pitanju utakmice Prve HNL Mierez je protiv Šibenika zabio prvi put nakon 5. kola i 15. kolovoza kada je zatresao mrežu u ogledu protiv Rijeke. Već u 6. minuti bilo je 2:0. Nakon što Hiroš nije uspio zabiti lopta se odbila do Bohara koji je bio precizan i drugi put je svladao Rogića.

U sedmoj minuti je pao i treći gol, za Šibenik je zabio Antonio Marin i bio je to prvi pogodak Šibenika u posljednjih sedam utakmica protiv Osijeka. Konačnih 3:1 postavio je Kleinheisler u 33. minuti. U nastavku susreta više nije bilo golova, ali nije bilo dosadno. Mogao je Šibenik u 86. minuti zabiti i drugi gol, ali na scenu je tada stupio vratar Osijeka Marko Malenica. 

Marin Jakoliš je izveo korner, Antonio Marin je sjajno glavom loptu uputio u suprotni kut i kad su svi vidjeli loptu u mreži, Malenica je panterskim skokom to obranio. Uhvatio je živu loptu, a onda je fantastično poslao dugu loptu na Hiroša, koji bježi obrani Šibenika, ali mu zicer brani golman Šibenika.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OBRANU MALENICE OD 5:45 VIDEA.

Pročitajte više