JE LI OVO NAJGORE ŽICANJE PENALA IKAD? Srbin isključen za glumu dostojnu Zlatne maline

Screenshot

IZNIMNO UZBUDLJIVA i neizvjesna liga za ostanak u prvenstvu Srbije u zadnjem kolu donijela je i jednu komičnu situaciju.

U Ivanjici, gradiću u Moravi, domaći Javor dočekao je beogradski Rad u izravnom dvoboju za ostanak u ligi. Zapravo, cijelo zadnje kolo bilo je puno takvih utakmica jer liga za ostanak završena je sa samo četiri boda razlike između prvoplasirane momčadi i sedme, koja je ispala u drugu ligu.
 
Javor je, dakle, poveo u 18. minuti i tim rezultatom imao je ostanak, dok Rad više nije ovisio samo o sebi. Ali gosti su izjednačili u 54. minuti i tako preuzeli ostanak u prvoj ligi, dok je u drugu selio domaćin.
 
Desetak minuta kasnije Rad je u opasnom napadu, a u kazneni prostor Javora probija se Njegoš Petrović. Prolazi čuvara, ali tada umjesto da nastavi prodor prema golu ili šutne prema vratima, izvodi nevjerojatno loš, teatralan i smiješan pad, iako ga čuvar nije ni dodirnuo.
 
Bacio se u zrak kao da je nagazio na minu, a onda se "slomio" i pao na travu.
Sudac mu je odmah pokazao drugi žuti, isključujući karton. 
 
Ali Javoru igrač više nije pomogao da dođe do pobjede i remijem je ispao iz prve lige, dok su se očajni glumac Petrović i njegov Rad spasili.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više