Je li VAR oštetio Liverpool u 92. minuti? Redsima su pobjedu odnijeli milimetri

Foto: Screenshot

EVERTON i Liverpool su u gradskom derbiju 5. kola engleske lige na Goodison Parku odigrali 2:2 pa je Everton i dalje ostao vodeći.

U spektakularnom derbiju Merseyside viđen je sjajan nogomet - četiri gola, pregršt šansi i crveni karton. Everton je u susret ušao kao vodeći sa sve četiri pobjede, a Liverpoolu je ovo bila prva utakmica nakon šokantnog poraza kod Aston Ville 2:7. 

Redsi su dvaput vodili preko Manea (3) i Salaha (72), ali se Everton vraćao pogocima Keanea (19) i Dominica Calvert-Lewina (81), koji je tako zabio gol u svakom od dosadašnjih pet susreta prvenstva. 

U 90. minuti napadač Evertona Richarlison zaradio je crveni karton zbog grubog starta na Thiagu Alcantari, a dvije minute kasnije Henderson je postigao gol za prvake, koji je poništen nakon odluke VAR-a zbog milimetarskog zaleđa Manea. 

 

"Jedina sporna situacija koju sam vidio sada u svlačionici dok sam kratko bio ondje je poništen gol Hendersona za pobjedu. Ona situacija koju sam ja vidio nije zaleđe", rekao je nakon utakmice Klopp pa je dodao:

"Možda mi netko drugi može objasniti što se dogodilo, ali ja nisam vidio zaleđe. Bilo je zaleđa zato što je netko odlučio da tako bude."

U pitanju su bili milimetri, a vi pogledajte snimku i prosudite je li prvak Engleske ovdje oštećen.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SPORNU SITUACIJU.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više