Jedan od glavnih igrača šampionskog Leicestera pretučen zbog upucavanja djevojci

Foto: Getty Images/Guliver Image

DANNY DRINKWATER teško je pretučen prošlog vikenda u Manchesteru nakon što se zakačio s Kgosijem Ntlhejem, igračem engleskog niželigaša Scunthorpera.

Engleski mediji javljaju da se bivši igrač Leicestera, a danas Chelseaja na posudbi u Burnleyju upucavao Kgosijevoj djevojci u noćnom klubu. Svjedoci tvrde da je bio uporan, a nakon što ga je Ntlhe zamolio da prestane, Drinkwater mu je rekao:

"Briga me, stari. Ona ide kući sa mnom."

Nakon toga su obojica izbačena iz kluba, a Drinkwatera je vani dočekalo šest muškaraca koji su ga počeli mlatiti. Tukli su ga po tijelu i glavi, a nakon što je pao skakali su mu po gležnjevima znajući da je profesionalni nogometaš.

"Slomite mu noge", vikala je navodno rulja, a situacija se smirila kad su došli zaštitari.

Drinkwateru su u napadu teško stradali ligamenti u zglobovima zbog čega bi mogao pauzirati i do četiri tjedna, a njegov trenutačni klub Burnley odbio je komentirati incident uz komentar da se igrač nije ozlijedio tijekom klupskih aktivnosti. Drinkwater ima i masnicu ispod oka, natučena mu je glava te ima lakše ozljede ramena i posjekotine po licu.

Drinkwaterov prijatelj je za The Sun rekao kako je Danny slavio rođendan i da se užasno napio. Nakon sjajne sezone u Leicesteru, koji je 2016. godine senzacionalno osvojio Premiership, Drinkwater je za 40 milijuna eura otišao u Chelsea.

No tamo se nije uspio nametnuti pa je ove godine završio na posudbi u Burnleyju, a u Premier ligi nije nastupio već 18 mjeseci. 

Pročitajte više