Jedan od najboljih boraca svih vremena otkrio zašto se još nije vratio u UFC

Foto: Fightsite

IAKO ništa nije službeno, povratak Georgesa St-Pierrea u oktogon sve je bliži. Na gostovanju u emisiji MMA Hour bivši velter prvak je objasnio da nakon manje pretrpljene ozljede konačno odrađuje pripreme nakon kojih će, ako budu uspješne, ozbiljnije porazgovarati s UFC-om oko povratka. 

“Puno toga treba uzeti u obzir. Kao prvo, imao sam malu ozljedu koja me mučila zadnjih nekoliko tjedana. Trebao sam odraditi pripremni kamp da se testiram i vidim kako ću se osjećati, no zbog ozljede ga nisam mogao proći. Sada kad sam to riješio treniram da vidim hoću li se osjećati dobro, ako sve bude u redu onda ću reći menadžeru da stvarno popriča s UFC-om malo ozbiljnije i vidi što će se dogoditi”, objasnio je GSP.

Najveći zid koji priječi GSP-ov povratak aktivnim borbama jest UFC-ov sponzorski ugovor s Reebokom, tako da povratak kralja veltera u oktogon zahtijeva i novi ugovor s kompanijom.

“Jedan od glavnih problema je taj što dok sam ja još bio aktivan UFC nije imao ugovor s Reebokom. Ali to partnerstvo s Reebokom sada podosta mijenja moj ugovor. Moram pregovorati, možda i sklopiti novi ugovor, jer ja više ne mogu reklamirati svoje sponzore i gubim novac, ali sve ovisi o UFC-u, vidjet ćemo što će se dogoditi”, rekao je GSP.

Pročitajte više