TRANSFERI

Jedan od najmoćnijih menadžera svijeta srpskom treneru dovodi hrvatskog napadača

Foto: Royal Excel Mouscron

FALI RAMADANI, jedan od najmoćnijih menadžera svijeta, dogovorio je nedavno da Vladimir Ivić, srpski trener o čijoj karijeri brine, preuzme Watford nakon što je engleski klub ispao iz Premiershipa.

Odmah se krenulo u dovođenje novih igrača, a jedan od igrača iz Ramadanijeve agencija LIAN Sports koji će završiti u Watfordu je i hrvatski napadač Stipe Perica.

Samo jedna u nizu posudbi

Perica je najpoznatiji po tome što je s 18 godina u transferu teškom 2,5 milijuna eura iz Zadra prešao u Chelsea. Karijera mu se od onda svodi na posudba, a sada ga čeka još jedna. 

Kako doznajemo, on će u sljedećih nekoliko dana potpisati jednogodišnju posudbu kojom će iz Udinesea preseliti u Watford, a Englezi će ga moći i otkupiti ako zadovolji.

Zastupa niz igrača iz regije

Podsjetimo, Ramadani je ranije ove godine optužen za pranje novca, ali zasad nema nikakve presude. Od nogometaša iz regije najviše zastupa Hrvate i Srbe, a najskuplji kojeg vodi je Pjanić.

Ramadanijeva lista igrača koje je zastupao je podugačka, ali je poznat i po tome da je servisirao veliki broj igrača s područja bivše Jugoslavije. Prvi njegov klijent u Hrvatskoj bio je Josip Šimunić. Kasnije su usluge Albanca koristili Perišić, Rebić, Halilović, Livaković i Brekalo.

Na listi su i Nikola Kalinić, Marko Rog, Tomi Jurić, Stipe Perica, Hrvoje Milić, Božo Mikulić, Karlo Butić i Deni Jurić. Od srpskih nogometaša Ramadani je zastupao Luku Jovića, Filipa Kostića i dr.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Pročitajte više