UFC

Jedan od najvećih boraca u povijesti sutra se vraća u UFC-ov kavez. Čeka se spektakl

Screenshot: UFC

UFC se vraća u Las Vegas s novom priredbom, a glavna borba večeri bit će poslastica za ljubitelje slobodne borbe jer se u kavez vraća legendarni Alistair Overeem.

U noći sa subote na nedjelju s početkom u 2 sata na rasporedu je borba teške kategorije između Overeema i Alexandera Volkova.

Žele borbu za titulu

Pobjednik ove borbe će ući na vrh popisa izazivača za UFC-ovu tešku titulu. "The Demolition Man" ima omjer od (47-18) i jedan je od najodlikovanijih teškaša u povijesti, a sada želi nastaviti pozitivan niz.

Pokušava ponovno doći u priliku za napad na titulu UFC-a. Junior Dos Santos, Mark Hunt, Brock Lesnar samo su neki od boraca koje je nokautirao, a sada je spreman i za okršaj s Volkovim.

Mirno odrađeno vaganje

Održano je službeno vaganje i sučeljavanje prije borbe. Overeemu je vaga pokazala 115.9 kilograma, a Volkovu 119.5 kilograma, odnosno malo je ispod gornje granice teške kategorije. 

S obzirom na to da nije bilo nikakvih problema s covid-19 testovima niti s viškom kilograma, sve je spremno za sutrašnju priredbu na kojoj će se ukupno održati 13 borbi, šest na glavnom te sedam na njenom uvodnom dijelu.

Sučeljavanje bez incidenata

Uvodni program priredbe na rasporedu je u subotu od 23 sata, dok bi onaj glavni, predvođen ovim vrhunskim teškaškim okršajem, trebao započeti u 2 sata iza ponoći. Ispod pogledajte kako je izgledalo sučeljavanje na kojem nije bilo incidenata. 

UFC Fight Night, program:

Alistair Overeem - Aleksander Volkov (teška)

Cory Sandhagen - Frankie Edgar (bantam)

Michael Johnson - Clay Guida (laka)

Alexandre Pantoja - Manel Kape (muha)

Cody Stamann - Askar Askar (bantam)

Carlos Diego Ferreira - Beneli Dariush (laka)

Pročitajte više