Jedan teško, dvojica lakše ozlijeđena: "Horde zla su dobile što su tražile"

U NAVIJAČKOM sukobu u Konjicu koji se u srijedu dogodio između pripadnika mostarskih Ultrasa i sarajevskih Hordi zla jedna je osoba teško, a dvije su lakše ozlijeđene. Riječ je o dvojici sarajevskih navijača i jednom pripadniku PU Konjic.

Navijači Zrinjskog putovali su u istočno Sarajevo bodriti svoje igrače na gostovanju kod Slavije u 18. kolu BiH Premier lige, dok su se Horde zla nalazile na putu prema Vrapčićima (gdje se igrala utakmica Velež - Sarajevo) u trenutku izbijanja sukoba. Epilog - uz već spomenuti trojac ozlijeđenih, privedeno je 30-ak navijača, što je za Bljesak.info potvrdio glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak.

Nešto više informacija o tučnjavi dobili smo od pripadnika Ultrasa (podaci poznati redakciji, nazvat ćemo ga ovom prilikom N. N.) koji je Indexu ispričao navijačku verziju cijelog događaja:

"Naši su putovali u Sarajevo, a oni na susret s Veležem. Znalo se da će doći do tučnjave i tako je i bilo - naših je bilo 80-90 naspram stotinu hordaša, ali su ipak dobili batine", sa smiješkom nam priča N. N. koji ističe kako je dio Ultrasa ipak bodrio Zrinjski u istočnom Sarajevu:

"Nisu svi naši išli istom rutom - dio navijača išao je drugom rutom i oni su stigli na stadion, a ostatak ekipe je bio odvojen. Horde zla su također krenule nešto ranije na utakmicu kako ne bi propustile okršaj - na kraju su dobili što su tražili. Policajci su došli na mjesto događaja u Konjicu, ali su bili nemoćni sve dok nisu dobili brojčano pojačanje", zaključio je N. N.

Pročitajte više