Jedan zainteresirani klub manje: Propao transfer Sharbinija u Salzburg

ANAS SHARBINI definitivno ne prelazi u Red Bull Salzburg. Austrijski klub je jedan od "milijun" koji se spominjao kao zainteresiran za mlađeg Sharbinija, a pričalo se kako bi se Manuel Pamić mogao u paketu vratiti u Rijeku na posudbu, ali su u Salzburgu na kraju odustali.

"Da, transfer je propao", kratko nam je potvrdio Sharbinijev menadžer Sanjin Ugarković.

Sharbini je prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna i tristo tisuća eura. Teško je nabrojati i sve klubove koji su se spominjali kao zainteresirani za usluge 22-godišnjeg igrača - Ajax, PSV, Alkmaar, Twente, Heerenveen, Standard, Lens, Wolfsburg, Koeln, Borussija Moenchengladbach... Ni naši klubovi nisu imuni na njega, prije nekoliko mjeseci ga je želio Dinamo, a nedavno su u Hajduku otvoreno rekli da će ga pokušati dovesti.

"Stalno se spominju neki klubovi. Ne želim špekulirati o imenima, kad Anas potpiše, obavijestiti ćemo javnost", kaže Ugarković.

Zanimljivo, austrijski i naši mediji su već bili najavljivali kako će ovaj tjedan Sharbini biti predstavljen kako pojačanje austrijskog prvaka. Prema tim navodima, Rijeci bi pripalo dva milijuna eura, a igrači bi godišnje zarađivao pola milijuna. Ipak, čini se da je Red Bull odustao nakon što je cijela stvar procurila u javnost, a obično i igrač i klub takve stvari  nastoje držati u tajnosti.

M.Pa.
Foto: Index

Pročitajte više