Jedvaj: Dragović je bolestan zvezdaš, ako vam se ukaže šansa, uzmite ga što prije

Foto: Getty Images

CRVENA ZVEZDA pokušava dovesti reprezentativca Austrije Aleksandra Dragovića.

No informacije s Marakane o tom transferu u javnost stižu na kapaljku, a navijači smatraju da bi taj transfer, ako se dogodio, bio u rangu Marka Marina ili Aleksandra Kataija. 

Navodno su sve tri strane ovog posla vrlo zainteresirane da se on i dovrši. Leverkusen želi skinuti Dragovića s plaće. Srbin iz Beča je ove sezone u drugom planu u njemačkom bundesligašu. Zvezda, pak, u Dragoviću želi dobit zapovjednika obrane koji će garantirati europske uspjehe.

Jedvaj: Dragović je bolestan zvezdaš, doslovno bolestan. Dovedite ga čim prije

A 29-godišnjak bi u svemu tome ispunio dječački san. Zaigrao bi za Zvezdu. Kako se u cijelu priču uklapa hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj?

Srpski Mozzart Sport piše da se jedan od ljudi bliskih vodstvu Crvene zvezde sasvim slučajno našao u društvu hrvatskog braniča. Jedvaj i Dragović dijele menadžersku agenciju, a još bitnije, dijelili su i svlačionicu u Bayeru.

Navodno je Jedvaj pogurao Dragovića k Marakani, i to ovim riječima.

"Ako vam se ukaže šansa da uzmete Dragovića, nemojte puno čekati. Napravite nešto, djelujte što prije. Prijatelj mi je. Čovjek je bolestan zvezdaš, doslovno bolestan. Iskoristite to kad budete mogli", rekao je Jedvaj, prenosi Mozzart Sport. 

Transfer je navodno u finalnoj fazi, sve je manje-više dogovoreno, a čeka se samo da Dragović uđe u posljednjih šest mjeseci ugovora s Leverkusenom u čijem je dresu ove sezone odigrao svega tri prvenstvena nastupa i još toliko europskih.

Pročitajte više