Jeste li primijetili u kakvoj je majici Baturina dao izjavu nakon debakla u Solunu?

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

DINAMO je u četvrtak doživio debakl u Solunu. Nakon što je svladao PAOK u Zagrebu s 2:0 golovima Brune Petkovića, u uzvratu je poražen s visokih 5:1 i ispao iz Konferencijske lige. Prvi od igrača koji je izašao pred medije bio je Martin Baturina, koji je bio vrlo direktan.

"Ne znam što bih rekao, sramotan poraz. Nismo igrali kako treba, ne znam što bih rekao. Znali smo što nas čeka, atmosfera kao atmosfera ne utječe previše. Oni nisu igrali ništa bolje nego na Maksimiru. Nismo bili unutra, eto, ne znam. Normalno da se može, vidjelo se na Maksimiru da se može. Šteta što nismo zabili još te dvije šanse. Nakon toga prekidi... Ne znam...", rekao je Baturina.

Majica posvećena Bad Blue Boysima

Većina navijača se složila s tom izjavom i pohvalila istup mlade zvijezde, ali dijelu njih nije promaknuo još jedan detalj. Naime, Baturina je dao intervju u trening majici u kojoj je na prsima stajao broj 86. Aluzija je sasvim jasna. Bad Blue Boysi su osnovani 1986. i baš zadnja dva broja često koriste kao motive na svojim grafitima i suvenirima.

S obzirom na donedavne odnose između najžešćih Dinamovih navijača i kluba, ovakve stvari su bile nezamislive. No, čini se da su na Maksimir definitivno stigli neki novi vjetrovi, oni u kojima igrači otvoreno podržavaju do jučer nepoželjnu oporbu.

Pročitajte više