Jimmy Jump "napao" i na Copi: Poljubio Aguera i navukao mu katalonsku kapicu!

JIMMY JUMP, Katalonac poznat po utrčavanjima na sportska borilišta, ali i druge pozornice, još je jednom privukao pozornost: Utrčao je na utakmicu Copa Americe.

Tijekom drugog poluvremena četvrtfinala Argentine i Urugvaja, Jimmy Jump je još jednom prevario čuvare reda i pronašao način kako utrčati na travnjak. Opet je imao dovoljno vremena i obaviti svoju misiju, a to je ovaj put bio dolazak do Argentinca Sergija Agüera, napadača Atletica.

Jimmy Jump mu je na glavu stavio katalonsku kapu, potom ga poljubio, skinuo je i otrčao gonjen čuvarima reda. Oni su ga ubrzo oborili i odnijeli s terena, no Jimmy je očigledno želio natuknuti Agüeru da bi ga volio vidjeti u Barceloni. Inače, Agüero je trenutačno na odlasku iz Atletica, ali se kao buduće destinacije navode Juventus i Real.

Podsjetimo se podviga Jimmyja Jumpa:

- Luisa Figa je pokušao na finalu EP-a u Portugalu 2004. zaogrnuti u Barceloninu zastavu, nakon čega je otrčao sve do gola i zabio se u mrežu.

- Rogeru Federeru je prije dvije godine u finalu Roland Garrosa navukao na glavu katalonsku kapu.

- Trčao je stazom Formule 1 na VN Španjolske 2004.

- Prekinuo je nekoliko "clasica" Barcelone i Reala, kao i nekoliko finala i polufinala Lige prvaka

- Na ragbi-utakmici se priključio momčadi koja je izvodila početni udarac

- Posjetio je i jednu nesportsku priredbu: Prije dvije godine je izletio na stage Eurosonga dok se izvodila španjolska pjesma. Desetak je sekundi uspio plesati i pjevati dok nisu i tamo došli redari

Pročitajte više