Jokić kakvog nikad niste vidjeli. Navukao je skijaške naočale i započeo ludnicu

Screenshot: Twitter

NIKOLA JOKIĆ doveo je Denver Nuggetse do prvog NBA naslova u povijesti. U petoj utakmici finala pobijedili su Miami Heat 94:89 te s ukupnih 4:1 osvojili titulu. Jokić je senzacionalno odigrao cijeli play-off, a posebno finale. Konačnu pobjedu donio je s 28 poena i 16 skokova te je jednoglasno izabran za MVP-ja finalne serije. 

No Jokić je oduševio i jer je nakon što je u 28. godini prvi put osvojio prsten bio potpuno miran, kao da je obavio rutinski posao. Poslije meča je u prvom intervjuu na pitanje kako se osjeća samo odgovorio: "Vrijeme je da idem kući, posao je odrađen." Dok je cijela dvorana u Denveru slavila, on je pokazao veličinu. Prvi je otišao do klupe Miamija i redom svakom igraču protivničke ekipe čestitao na velikoj borbi.

Ipak, ulaskom u svlačionicu najbolji košarkaš svijeta se iz mirnog tipa preobrazio u party animala. Navukao je skijaške naočale, uzeo bocu šampanjca te se prskao slavljeničkim pićem. Onda je slijedio vrhunac fešte. Jokić je dohvatio Jamala Murraya, koji je uz njega najzaslužniji za naslov, te sebe, njega i bocu šampanjca bacio u bazen. 

Pročitajte više