MICHAEL JORDAN

Jordanov sin o očevoj suludoj kompetitivnosti: Brat je nakon toga morao na šivanje

Foto: YouTube screenshot

NEMA nikakve dvojbe, a dokumentarna serija Posljednji ples to je i potvrdila, da je najmoćnije oružje Michaela Jordana na putu do osvajanja šest naslova NBA prvaka i općeprihvaćenog epiteta najvećeg košarkaša svih vremena bila njegova suluda, gotovo bolesna kompetitivnost.

Bez obzira na to je li se radilo o košarci, pokeru, golfu, stolnom tenisu ili bilo kakvoj drugoj igri, uvijek je želio pobijediti i nije odustajao dok god ne uspije.

Pa čak i ako je igrao protiv vlastite djece, ne samo da nije bilo popusta nego nije birao sredstva da dođe do pobjede.

Jasmine, Marcus i Jeffrey Jordan konferencijskim su pozivom gostovali u radijskoj emisiji Breakfast Club i pričali o superslavnom ocu te usput dali primjer njegove nevjerojatne kompetitivnosti, prisjetivši se incidenta u dvorištu dok su kao klinci s njim igrali football.

"Jeff je išao po touchdown, a tata se, neću to nikad zaboraviti, bacio na njega i Jeff se glavom zabio u stakleni stol", otkrio je Marcus Jordan i dodao da je njegov brat morao na šivanje.

"Jasno, bio je to nesretan slučaj, ali pokazuje koliko je uvijek bio kompetitivan."

Njih troje Jordanova su djeca iz prvog braka, a kasnije su dobili još dvije polusestre, Ysabel i Victoriju. Jeffrey i Marcus bavili su se košarkom na sveučilištu, ali nisu se odlučili za profesionalnu karijeru.

Pročitajte više