transferi

Još jedan napadač pred odlaskom iz Dinama? Sve ovisi o transferu Oršića

NA Maksimiru je ovih dana burno i zanimljivo. Najbolji igrač Dinama Mislav Oršić je pred izlaznim vratima, traži ga Premierligaš Burnley, a navijači Modrih su jučer pokazali koliko im znači hrvatski reprezentativac i mole ga da ostane u Zagrebu. Paralelno s ovom pričom, događa se još jedna. Novi francuski prvoligaš Clermont prema pisanju Le10 Sporta je ozbiljno zagrizao za Komnena Andrića. Srpski napadač bi trebao biti idealna zamjena za Mohameda Baya, čiji je prelazak u West Ham sve izgledniji.

Također, najveći problem Clermonta (15. na ljestvici efikasnost) je taj da momčad Pascala Gastiena ima četvrti najslabiji napad lige i u 22 odigrana kola su zabili tek 22 gola. Francuzi vide u napadaču Dinama čovjeka koji će ih zadržati svojim golovima u prvoligaškom društvu i kako piše Le10 Sport, uprava Clermonta je ušla u pregovore s Dinamom.

No, Modrima se ne žuri. Čekaju da vide rasplet sage s Mislavom Oršićem i u slučaju da ga ipak prodaju, Andrić će biti predmet razgovora samo ako pronađu adekvatnu zamjenu za Oršića. Dinamo je 2019. za Andrića Interu iz Zaprešića platio milijun eura, a u slučaju prodaje žele povratiti uložen novac i dobiti nešto više preko toga.

Pročitajte više