Junak najluđe scene kvalifikacija ispričao svoju stranu priče: "Ona samo želi novac i nije ju briga za kćer"

Foto: Twitter

NAKON što je prošlog tjedna bio akter najluđe scene ovogodišnjih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, napadač Ekvadora Enner Valencia objasnio je filmske scene za vrijeme utakmice protiv Čilea kad je u kolima hitne pomoći bježao od policije.
 
Južnoamerički mediji pisali su da je Valencia pred kraj utakmice s Čileom odglumio ozljedu kako bi bio zamijenjen da bi onda na kolima hitne pomoći pobjegao od policije koja je čekala na stadionu s nalogom za uhićenje zbog neplaćanja alimentacije, jer je za njim bila raspisana tjeralica.
 
Valencia je potvrdio da je suočen s nekoliko optužbi kad je u pitanju njegova kći, no on tvrdi da Beirina majka sprečava bilo kakav kontakt njega i Beire.
 
''Puno toga se reklo i napisalo u posljednjih nekoliko dana, a malo toga odgovora istini i prisiljen sam ispričati svoju stranu priče i otkriti neke činjenice. Potječem iz skromne i vrijedne obitelji, koja je prošla kroz puno teških razdoblja. Da bi preživjeli, otac je morao prodavati mlijeko po ulicama.
 
Međutim, sve to kroz što sam prošao formiralo me u stabilnu osobu i danas sam sretan sa svojom suprugom Sharon s kojom imam kćeri", rekao je Valencia pa je otkrio što se zapravo dogodilo s bivšom  Beirom koju ima sa Sinthyijom Pinargote, a koja je zapravo i inicirala raspisivanje tjeralice zbog izbjegavanja plaćanja alimentacije.
 
"Ona želi isključivo osobnu korist, samo želi novac i nije ju briga za kćer, a ja želim Beiri omogućiti život i studij u Engleskoj. To je već odobreno u prosincu 2015.", dodao je napadač Bilićevog West Hama, koji je sad na posudbi u Evertonu.
 

Pročitajte više