JUNAK VELIKE POBJEDE SLAVI BILIĆA "Bili smo na dnu, ali trener je našao prave riječi"

Foto: Getty Images/Guliver Image

TOTTENHAM - WEST HAM 2:3 u četvrtom kolu Liga kupa. Spursi su do 55. minute vodili 2:0, dok Hammersa nije bilo nigdje. Ali, onda ih je s dva gola u pet minuta spasio Andre Ayew.

Bilić ga je u ljeto prošle godine doveo iz Swanseaja za rekordna 24 milijuna eura, a Ayew je u velikom preokretu Hammersa dokazao da je najopasniji igrač West Hama, u posljednjih 14 mjeseci zaslužan za 15 golova - 10 zgoditaka i pet asistencija.
Ganski ofenzivac nakon utakmice objasnio je kako je vodio momčad do preokreta: "Vjerovali smo u sebe i nakon što smo poluvrijeme završili s velikim minusom. Bili smo na dnu, ali trener je našao prave riječi. Želim čestitati svim suigračima, ovo je velika pobjeda."

Ayew ističe da će trijumf nad Tottenhamom malo vrijediti ako West Ham u subotu ne pobijedi u derbiju začelja kod Crystal Palacea, koji je 20., posljednji u Premier League, dok su Hammersi na 16. mjestu.
 
"Moramo uživati u ovoj pobjedi, ali se i pripremati za subotu. Trebamo se opustiti, ali i naporno se pripremiti za subotu, jer to je naša velika utakmica."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više